Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο vibes από Unravel έρχεται μέσα στο μήνα το Woven (trailer)

Το studio ανάπτυξης PR Hound πίσω από τον point-and-click τίτλο, Nairi: Tower of Shirin ανακοίνωσε πως το νέο παιχνίδι Woven πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα. Πρωταγωνιστής της αξιολάτρευτης, χρωματιστής περιπέτειας είναι ο Stuffy, ο οποίος με τη συντροφιά ενός ιπτάμενου μικρού ρομπότ, ονόματι Glitch, καλείται να επιλύσει διάφορα puzzles με απώτερο σκοπό να σώσει τον κόσμο του από μία μεταλλική απειλή.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μετατροπές στο σώμα του Fluffy, μέσα από μία πληθώρα πιθανών συνδυασμών ανάλογα τα blueprints που βρίσκουν στο περιβάλλον ενός φιλόξενου 3D κόσμου. Ο αφηγητής της ιστορίας έχει τον ρόλο ενός κλασικού παραμυθά που σε συνδυασμό με την δυναμική μουσική του συνθέτη Vortigon χτίζει μία ήπια ατμόσφαιρα, ζωντανεύοντας τον κόσμο του Fluffy.


To Woven θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις 15 Νοεμβρίου και μπορείτε να δείτε το launch trailer του παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*