Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2017 μεταφέρεται η φυσική έκδοση του Hitman

*
Η Square Enix ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του Hitman μεταφέρεται για το 2017, και δεν θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016 όπως είχε ανακοινωθεί. Το πρώτο πακέτο για το game θα διατεθεί τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνει την ιταλική παραλιακή πόλη της Sapienza, ενώ αναμένονται περισσότερο περιεχόμενο και περιοχές στο μέλλον. Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο -πριν από το ντεμπούτο του τίτλου στα ψηφιακά ράφια αυτή την εβδομάδα (11 Μαρτίου) σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One- το οποίο παρουσιάζει σε κίνηση 360 μοιρών την πρώτη περιοχή που θα συναντήσουν οι παίκτες στο game, το Παρίσι. Δείτε το εν λόγω υλικό στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Snake Eater
    • τι φαση η square enix με ολη αυτη την ιστορια με τ episodes release??Θεωρω οτι τετοια πρακτικη δεν αρμοζει σε ΑΑΑ παιχνιδι..Στα της ειδησης, απ οτι διαβαζω εχει αρκετα τεχνικα θεματα στις κονσολες η Βeta- συνεπως μηπως να αφηνανε ολο το παιχνιδι για το '17 και να καθοντουσαν ν τ δουλεψουν ?

*