Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τον Ιανουάριο του 2016 μεταφέρεται το Amplitude reboot

Το Amplitude reboot για PlayStation 4 και PlayStation 3 δεν θα κυκλοφορήσει εντός του 2015, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα, η Harmonix ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα διατεθεί «τον Ιανουάριο για όλους» και το Δεκέμβριο του 2015 για τους υποστηρικτές του project στο Kickstarter που πρόσφεραν το απαραίτητο ποσό για να εξασφαλίσουν πρόωρη πρόσβαση στο game. To Amplitude θα κυκλοφορήσει αρχικά στο PS4, με την έκδοση για PS3 να ακολουθεί λίγο αργότερα. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Harmonix Alex Rigopulos, «αποφασίσαμε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμού του project για να κάνουμε το νέο Amplitude μεγαλύτερο και καλύτερο σε σχέση με αυτό που σας είχαμε παρουσιάσει το περασμένο έτος».



Ο τίτλος θα περιλαμβάνει πλέον 30 τραγούδια (αντί για 16 που είχαν ανακοινωθεί αρχικά), ενώ θα προστεθούν ακόμα δύο playable environments, περισσότερα gameplay modes και πολλά άλλα νέα features. Τέλος, μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου το στούντιο υποσχέθηκε περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*