Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε σε δράση τη νέα κλάση του Black Desert Online

*
H Pearl Abyss έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Black Desert Online που παρουσιάζει τη νέα κλάση του τίτλου. Η Lahn μοιάζει σα να έχει ξεπηδήσει από κάποια ασιατική ταινία, όπως τo Crouching Tiger, Hidden Dragon, ενώ όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, το animation των χαρακτήρων (έτσι και αυτού) κινείται σε υψηλά επίπεδα. Στο μέλλον αναμένεται να διατεθούν περισσότερα updates για το παιχνίδι που θα περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο UI, στα quests, στις επιδόσεις, μια νέα περιοχή με την ονομασία Dreegan και πολλά ακόμα. Τέλος, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε νέες πλατφόρμες, με την έκδοση του Xbox One που θα υποστηρίζει και το Xbox One X, να έρχεται εντός του 2018. Στη συνέχεια ακολουθούν τα δύο νεότερα trailers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*