Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τα πρώτα 6 λεπτά του The Walking Dead: Michonne

Στις 23 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead: Michonne και στο παρακάτω video μπορείτε να βρείτε τα πρώτα έξι λεπτά αυτής της νέας ιστορίας. Το πρώτο επεισόδιο τιτλοφορείται “Too Deep” και κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows και OS Χ. Δύο ημέρες αργότερα θα έρθει και η σειρά των iOS, Android. Το The Walking Dead: Michonne χαρακτηρίζεται από την ίδια την Telltale Games ως “miniseries” και θα αποτελείται από 3 επεισόδια. Τα επόμενα δύο επεισόδια αναμένονται Μάρτιο και Απρίλιο αντίστοιχα ενώ ο όλος “σκοπός” της σειράς είναι να γεμίσει μερικά “κενά” στο ομώνυμο comic και συγκεκριμένα ανάμεσα στα τεύχη #126 έως #139. Για...περισσότερα spoilers δείτε το video παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*