Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το launch trailer του The Walking Dead: Michonne

Οι φίλοι της σειράς The Walking Dead της Telltale Games έχουν πλέον επικεντρωθεί στην Michonne, με την εταιρεία ανάπτυξης να τους προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια περίοδο της ζωής της για την οποία δεν υπάρχει αναφορά στο graphic novel, μέσα από μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του πρώτου επεισοδίου που τιτλοφορείται ‘In Too Deep’. Σε αυτό η Michonne συνεργάζεται με μια ομάδα ναυτικών και ψάχνει την ακτή για επιζώντες και προμήθειες.



Τα πράγματα δεν πάνε καλά και κάποιοι θα πρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις. Σας υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση του πρώτου επεισοδίου για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ μια μέρα αργότερα θα έρθει η σειρά των εκδόσεων για φορητές συσκευές. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Παραήταν σύντομο, ακόμα και για επεισόδιο της Telltale. Οι συγκρίσεις με παρόμοια παιχνίδια - 1α επεισόδια αναπόφευκτες. Όχι και έτσι ρε παιδιά.

*