Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείχνει ενδιαφέρον η SEGA για το Dreamcast 2 Project

Η Project Dream είναι μια ομάδα που προσπαθεί να αναβιώσει τη θρυλική κονσόλα της SEGA, το Dreamcast. Μάλιστα, έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 27 χιλιάδες υπογραφές στο Dreamcast Revival Petition για το σχεδιασμό και την κυκλοφορία του SEGA Dreamcast limited Edition, και τώρα η ομάδα αναφέρει ότι βρίσκεται σε επαφή με τη SEGA σχετικά με τα σχέδια τους. Δύο από τους επικεφαλής του project, οι Bertie Wiseman και Joanne Freeman, σε συνέντευξή τους στην ιστοσελίδα Twinfinite δήλωσαν ότι «οι μέχρι στιγμής αλληλεπιδράσεις με την εταιρεία είναι αρκετά θετικές». Η Freeman ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους της SEGA, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της SEGA Sammy.



Βέβαια, η συν-επικεφαλής του project σημείωσε επίσης ότι «έχουμε έρθει σε επικοινωνία με ορισμένους άλλους ανθρώπους. Μερικοί έχουν απαντήσει στα μηνύματα μας και μερικοί άλλοι όχι. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια αρνητική αντιμετώπιση από πλευράς SEGA. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η εταιρεία αντιμετώπισε θετικά το θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Freeman. Τώρα, η Project Dream, σε συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς, developers και γνώστες της βιομηχανίας, ετοιμάζει πρόταση για μία εμπορικά βιώσιμη ιδέα που ελπίζει να αποδεχθεί η SEGA. Πάντως, σε περίπτωση που τελικά η εταιρεία δεν θελήσει να ασχοληθεί με το εν λόγω project, η ομάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια της για την κυκλοφορία του «πνευματικού διάδοχου» της θρυλικής κονσόλας! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την προσπάθεια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*