Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκέμβριο στο Early Access το Don't Starve: Shipwrecked

Το Don't Starve: Shipwrecked, το επόμενο DLC expansion για το δημοφιλές survival roguelike της Klei Entertainment, έρχεται στο Steam Early Access την 1η Δεκεμβρίου. Η Early Access θα υποστηρίζει αρχικά μόνο τις εκδόσεις του τίτλου για Windows, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για Mac και Linux. Το Don't Starve: Shipwrecked, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Capy (Super Time Force, Superbrothers: Sword και Sworcery), τοποθετεί τον πρωταγωνιστή σε ένα τροπικό αρχιπέλαγος και προσθέτει νέα seasons, πλάσματα, biomes, «και πολλούς άλλους συναρπαστικούς τρόπους για να πεθάνετε», όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το Shipwrecked περιλαμβάνει μόνο single-player και δεν συνεργάζεται με το standalone multiplayer expansion Don't Starve Together. Σχετικά με τις εκδόσεις expansion για κονσόλες και φορητές συσκευές, η Klei αναφέρει ότι «θα θέλαμε πολύ κάτι τέτοιο, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε την έκδοση για PC όσο πιο καλή γίνεται». Κλείνοντας, μπορείτε να απολαύσετε και το announcement trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*