Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα υπάρξει νέο Battlefield το επόμενο έτος

*
Ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της ΕΑ, Blake Jorgensen, μίλησε για το μέλλον των σειρών του Battlefield και Star Wars Battlefront. O Jorgensen ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε νέο τίτλο Battlefield το 2017 και πως θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι να αποκαλυφθεί κάποια ανακοίνωση για τη σειρά. Στην αντίπερα όχθη τα νέα είναι ευχάριστα για τους φίλους του Star Wars καθώς το επόμενο Battlefront θα διαθέτει περισσότερο περιεχόμενο από τον προκάτοχό του, θα είναι πιο συναρπαστικό και θα περιλαμβάνει χαρακτήρες και οχήματα από τις νέες ταινίες.



Με την ΕΑ κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αλλά στο μέλλον θα μάθουμε αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις πραγματοποιηθούν ή όχι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*