Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη closed beta για το Star Trek: Alien Domain

Όπως ανακοίνωσε η GameSamba, η δεύτερη κλειστή beta του επερχόμενου free-to-play online strategy game, με τίτλο Star Trek: Alien Domain, θα διαρκέσει έως τις 6 Φεβρουαρίου. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαβαίνουν χώρα μετά από αυτά των Star Trek: Voyager και Star Trek: Alien Domain με τους παίκτες να ελέγχουν μια νέα Federation ή τον αρχηγό των Klingon που έχει παγιδευτεί σε ένα ανεξερεύνητο βασίλειο του διαστήματος. Οι απειλές θα είναι πάρα πολλές (συμπεριλαμβανομένων των Species 8472), ο τίτλος θα κατακλύζεται από πολλά νέα τέρατα και οι παίκτες θα παγιδευτούν σε ένα αδυσώπητο πόλεμο ανάμεσα στις δυνάμεις της Federation και τους παγιδευμένους Klingon.



Κατά τη διάρκεια της δεύτερης beta θα ελεγχθούν πολλά νέα features που έχουν προστεθεί και άλλα που έχουν βελτιωθεί με βάση το feedback των παικτών από την πρώτη κλειστή beta. Αυτά περιλαμβάνουν την πρόοδο των αξιωματικών, ένα νέο σύστημα αναβάθμισης όπλων και νέα early unlocks στο gameplay cycle για περισσότερα features. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο GameSamba, ο οποίος είναι δωρεάν και για την συγκεκριμένη περίοδο δεν απαιτείται κανένα beta key. Επιπλέον αναμένεται να προγραμματιστεί μια σειρά από beta events τα οποία θα ξεκινήσουν κατά την έναρξη των νέων δοκιμών και οι παίκτες θα λαβαίνουν βραβεία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*