Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημιουργία playable XCOM game στο Microsoft Excel

Στην προσπάθεια του να μάθει Visual Basic για μία εργασία του, ένας χρήστης του Reddit κατάφερε να δημιουργήσει μία top-down version του XCOM στο Microsoft Excel. Το συγκεκριμένο project, που ονομάστηκε EXLCOM, είναι playable και καταφέρνει να διατηρήσει μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς μηχανισμούς gameplay του δημοφιλούς franchise, όπως είναι το “destructible walls” feature, ενώ περιλαμβάνει επίσης level editor.



Το EXLCOM βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια ανάπτυξης (μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ) και λειτουργεί μόνο σε ορισμένες εκδόσεις του Microsoft Excel. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες στο σχετικό Reddit thread. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία εντυπωσιακή προσπάθεια και ίσως οι fans της σειράς βρήκαν μία εναλλακτική λύση, μέχρι την κυκλοφορία του XCOM sequel το επόμενο έτος.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*