Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοφιλείς developers δημιουργούν παιχνίδια για τη War Child

Δημοφιλή στούντιο, όπως οι 343 Industries, Creative Assembly, Sports Interactive, Curve Digital, Hardlight, Hinterland, Spilt Milk Studios, Team 17 και Torn Banner έχουν στη διάθεση τους έξι μέρες για να δημιουργήσουν μια συλλογή games για να συγκεντρωθούν χρήματα για την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά θύματα πολέμου, War Child. Το project ονομάζεται “HELP: Real War is Not a Game” και αναμένεται να διατεθεί ψηφιακά στα τέλη Μαρτίου 2016. Σε αυτό, συμμετέχουν επίσης και οι Unreal, Gamemaker και Unity, οι οποίοι προσφέρουν τα development tools τους ατελώς και χωρίς κανένα αντίτιμο. «Το έργο της War Child είναι καταπληκτικό. Περιστρέφεται γύρω από μια απλή υπόθεση, κανένα παιδί δεν ξεκινάει έναν πόλεμο, ως εκ τούτου κανένα παιδί δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από αυτόν», ανέφερε ο Miles Jacobson, επικεφαλής της Sports Interactive και ιδρυτής της επιτροπής Global Games Jam, ενώ πρόσθεσε: «Είτε πρόκειται για την αποκατάσταση των παιδιών -πρώην στρατιωτών- στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, δημιουργώντας γραμμές βοήθειας για παιδιά στο Αφγανιστάν, είτε παρέχοντας ασφαλείς χώρους για τα παιδιά της Συρίας, ή το έργο τους σε τόσες άλλες χώρες - όπου κι αν βρίσκονται κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά που αναγκάζονται να ζουν με τον πόλεμο».



Κλείνοντας, ο Jacobson τόνισε πως ελπίζει να ενταχθούν στο project περισσότερα στούντιο και να συμμετάσχουν σε κάτι που θα είναι διασκεδαστικό και θα κάνει μια τεράστια διαφορά στη ζωή των παιδιών σε όλο τον πλανήτη. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα trailer που αποτελεί μέρος της καμπάνιας της War Child για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των παιδιών που ζουν υπό τη σκιά του πολέμου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ συγκινητικό. Συγχαρητήρια σε όλους όσους το σκέφτηκαν. Μακάρι να έχει παραπάνω από την προσδοκώμενη επιτυχία και να συμμετέχει πολύ κόσμος σε αυτό το εγχείρημα.
      Θα αξίζει να το παίξει κανείς το βιντεοπαιχνίδι αυτό, όταν με το καλό ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει.

*