Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για νέο game της Digital Extremes

*
Χρήστης του Reddit, ισχυρίζεται ότι κατάφερε να εισχωρήσει στα γραφεία της Digital Extremes HQ στον Καναδά, να γευματίσει με τους developers και να μάθει από πρώτο χέρι πληροφορίες για ένα νέο game που έχει στα σκαριά το στούντιο. Η πληροφορία δημοσιεύθηκε αρχικά στο Warframe sub-reddit από τον χρήστη UndercoverLegend, αλλά οι mods αφαίρεσαν το post μετά από αίτηση της Digital Extremes, λόγω του ότι η ανάρτηση περιείχε πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα γραφεία της εταιρείας. Ο χρήστης πάντως έκανε λόγο για ένα FPS card game με τίτλο Keystone, ενώ σημείωσε πως υπήρχαν τόσα πολλά επιτελικά στελέχη στα γραφεία που κατάφερε να «χωθεί» χωρίς να τον αντιληφθούν. Βέβαια, ο καθένας θα μπορούσε να σκαρφιστεί μια τέτοια ιστορία, ωστόσο το Kotaku επιβεβαιώνει πως είναι αληθινή.



Σε απάντηση των ισχυρισμών του UndercoverLegend, η community manager της Digital Extremes Rebecca Ford δήλωσε πως η εταιρεία απασχολεί πάνω από 200 παθιασμένους gamers, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι κάποιος κατάφερε να εισχωρήσει στα γραφεία της εταιρείας χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η Ford σημείωσε επίσης ότι ενώ η εταιρεία είναι «κολακευμένη» που κάποιος ήθελε να περάσει την ημέρα του μαζί με όλους τους devs της, ωστόσο πρόκειται για παράνομη ενέργεια. Η Digital Extremes δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο game που ετοιμάζει, ενώ, τέλος, είναι ήδη γνωστό πως το στούντιο εργάζεται πάνω στο Sword Coast Legends και συνεχίζει να υποστηρίζει το Warframe με νέο περιεχόμενο και updates.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*