Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα Games with Gold Μαρτίου 2022

*
Για έναν ακόμα μήνα διέρρευσαν τα Xbox Live Games with Gold. "Δράστης" όπως συνήθως ο χρήστης billbil-kun του γαλλικού forum Dealabs, που πριν λίγες ώρες έκανε κάτι παρόμοιο με τους τίτλους του PlayStation Plus Μαρτίου 2022. Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν συνδρομή Xbox Live Gold, θα μπορέσουν να προσθέσουν στη συλλογή του τα:

Xbox Series X/ Xbox Series S
The Flame in the Flood: 1η έως 31 Μαρτίου 2022
Street Power Soccer: 16 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2022


Xbox 360
Sacred 2 Fallen Angel: 1η έως 15 Μαρτίου 2022
SpongeBob’s Truth or Square: 16 έως 31 Μαρτίου 2022

Σας θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο η υπηρεσία πρόσφερε τα: Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Aerial Knight’s Never Yield, Hydrophobia και Band of Bugs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Βλεπω το lineup Μαρτιου. Mπαινω με διαθεση κραξιματος στο youtube να δω περι τινος προκειται το Sacred 2. Ξεκιναει το βιντεακι και ακουω να βαραει το Sacred Worlds απο Blind Guardian in game. Χαϊπαρομαι περισσοτερο κι απο Elden Ring.

*