Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Gears of War 4 limited edition Xbox One S bundle

Μπορεί η Microsoft να επιβεβαίωσε πως δεν θα παραχωρήσει κάποια συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Gamescom, ωστόσο μία σημαντική εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής. Έτσι, η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να δώσει στην κυκλοφορία μία Gears of War 4 Limited Edition κονσόλα Xbox One S, η οποία θα πωλείται στην αγορά της Αμερικής έναντι $449 και θα περιλαμβάνει μία ειδικά χρωματισμένη κονσόλα με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2TB, ένα Gears of War 4 themed controller και το Gears of War 4 σε ψηφιακή μορφή (Play Anywhere compatible, για να το κατεβάσετε και στο Windows 10 PC σας). Υπενθυμίζεται ότι το Gears of War 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.



Ταυτόχρονα, διέρρευσε μέσω του αγγλικού Amazon το Killer Instinct: Definitive Edition, το οποίο και αναμένεται στην αγορά στις 30 Αυγούστου και σε τιμή κοντά στα €39.99. Το πακέτο θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του τίτλου που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (τις 3 σεζόν) και συνολικά 26 χαρακτήρες.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/7 08.30
H Microsoft επιβεβαίωσε το Killer Instinct: Definitive Edition, με το πακέτο να κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου και στην τιμή των €39.99. Οι παίκτες που θα το αγοράσουν θα πάρουν τους 26 χαρακτήρες, τις 20 πίστες με visual upgrades και αλλαγές στο φωτισμό, τα Killer Instinct Classic 1 και Killer Instinct 2 για το Xbox One, ειδικά χαρακτηριστικά όπως το Killer Instinct Archives, έναν interactive universe map, behind the scenes videos, bonus original soundtrack CD και το Gold Gargos character skin. Δείτε το announcement trailer στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*