Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα στο Steam για προ-αγορά τα Far Cry 4 & AC: Unity

Η Valve ανακοίνωσε τα Far Cry 4 και Assassin’s Creed Unity είναι διαθέσιμα για προ-αγορά μέσα από την υπηρεσία Steam. Όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία του Assassin’s Creed Unity μέσω της γνωστής πλατφόρμας, μπορούν να επιλέξουν την Gold Edition του τίτλου, η οποία κοστίζει €79.99 και περιλαμβάνει το Season Pass, την αποστολή “Chemical Revolution” και αποκλειστικό περιεχόμενο.



Όσον αφορά στο Far Cry 4, το πακέτο περιλαμβάνει το Hurk’s Redemption Missions (το οποίο προσθέτει 60’ λεπτά gameplay) και ένα αποκλειστικό όπλο. Υπάρχει επίσης και η Gold Edition του τίτλου, η οποία έρχεται με το Season Pass έναντι €79.99. Σημειώνεται, τέλος, ότι το Far Cry 4 θα είναι διαθέσιμο στις 20 Νοεμβρίου για για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One, ενώ το Assassin’s Creed Unity θα κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη στις 28 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*