Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η beta του Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Η open beta του επερχόμενου Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 είναι πλέον διαθέσιμη για τους κατόχους PlayStation 4 και Xbox One. Η beta διαθέτει αρκετό περιεχόμενο για τους παίκτες, με το hub, που είναι γνωστό ως Backyard Battleground, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε τέσσερις χάρτες και πάνω από έξι κατηγορίες χαρακτήρων. Επίσης, περιλαμβάνονται δύο multiplayer modes στο Herbal Assault και Gardens & Graveyard, και οι δύο με 12v12.



Λόγω του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στη beta, ο όγκος των αρχείων του τίτλου είναι 16GB. Η δοκιμαστική φάση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 αναμένεται στις 23 Φεβρουαρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*