Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη στο Steam η Early Access έκδοση του MMO H1Z1

Η Early Access έκδοση του πολυαναμενόμενου MMO της Sony Online Entertainment H1Z1είναι πλέον διαθέσιμη στο Steam. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μία σειρά από διαφορετικούς servers, συμπεριλαμβανομένων των Player vs. Player, Player vs. Environment, Head Shots Only, Hardcore και First-Person only. Η Sony αναμένεται να διαθέσει και ιδιωτικούς servers μέσω του Steam Access, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν μοναδικά rulesets και άλλα. Οι private servers θα είναι διαθέσιμοι αρχικά μόνο μέσω πρόσκλησης, αν και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα τους στο μέλλον.



Επιπλέον, στην Early Access έκδοση του τίτλου περιλαμβάνονται αρκετά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα για crafting, οχήματα, circle-of-death, day/night cycle και άλλα, ενώ, με την πάροδο του χρόνου, θα προστεθούν ακόμα περισσότερα. Η SOE τονίζει ότι η εν λόγω έκδοση του Η1Ζ1 δεν αντιπροσωπεύει την ολοκληρωμένη έκδοση του game, η οποία θα είναι free-to-play. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Brendan Greene, δημιουργό του extreme survival mod Battle Royale. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους και έναν dedicated Battle Royale H1Z1 server, «όπου ο μόνος στόχος θα είναι η επιβίωση μέχρι το τέλος».



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*