Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη στο Xbox One η τριλογία του Mass Effect

Μετά την ανακοίνωση του νέου trailer για το Mass Effect: Andromeda, τα νέα της γνωστής σειράς δεν σταματούν. Η Microsoft και η EA ανακοίνωσαν πως τα Mass Effect 2 και Mass Effect 3, συμπεριλαμβανομένων και των επιπλέον περιεχομένων τους, είναι διαθέσιμα να τα απολαύσετε στο Xbox One. Εάν έχετε τα παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα αλλιώς μπορείτε να τοποθετήσετε στην εσοχή τα δισκάκια σας, για να ξεκινήσει η διαδικασία.



Για τους ενεργούς συνδρομητές του EA Access, η εταιρεία προσέθεσε τους τίτλους στο Vault και μπορείτε να τους απολαύσετε ακόμα και αν δεν του είχατε, ποτέ, στη συλλογή σας. Το ίδιο ισχύει και για την υπηρεσία της EA στο PC, το Origins. Ευκαιρία να κάνετε ένα μαραθώνιο, πριν την κυκλοφορία του νέου τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*