Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο δωρεάν το Survival Mode για την έκδοση PC του Banner Saga 2

Το τελευταίο δωρεάν content update του Banner Saga 2 έφερε το Survival Mode, μαζί με 40 battle levels. Στο νέο mode, οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα μάχης από τους υπάρχοντες ήρωες του Banner Saga. Αφού συμπληρωθεί το ρόστερ, τότε ρίχνονται στη μάχη, όπου ισχύει ο μόνιμος θάνατος (perma-death). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αν «πέσει» κάποιος ήρωας, δεν μπορεί να επανέλθει στη μάχη. Κάθε νίκη προσφέρει Renown currency το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσετε περισσότερους ήρωες -έτσι ώστε να αντικαταστήσετε εκείνους που μπορεί να έχουν πέσει στη μάχη. Τα items εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της μάχης, ή μπορούν να αγοραστούν με in-game νόμισμα, επιτρέποντας έτσι στον παίκτη να βελτιώσει την ομάδα του.



Επιπλέον, με το χρονόμετρο (30 δευτερολέπτων) η δράση αποκτάει ξέφρενους ρυθμούς ενώ οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να «σκαρφαλώσουν» πιο ψηλά στα leaderboards. Τέλος, όλα τα επίπεδα δυσκολίας θα είναι διαθέσιμα και στο Survival Mode, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει και το Hard Core Challenge. Όλοι οι κάτοχοι του τίτλου για PC και Mac μπορούν τώρα να κατεβάσουν δωρεάν το Survival Mode μέσω Steam, GOG, Origin και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*