Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο και σε Windows Phone το mobile Steam app

Η Valve διέθεσε στο Windows Store το επίσημο Steam app για Windows Phones. Η εφαρμογή, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη για Android και iOS, προσφέρει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείται στο κατάστημα της Valve και να αγοράσετε games, να ελέγξετε τις λήψεις σας από απόσταση, να δείτε το προφίλ σας, να ελέγξετε τη βιβλιοθήκη σας και πολλά άλλα. Το app διαθέτει, ωστόσο, ένα πολύ πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, και αυτό είναι η χρήση του 2-Step Verification system κατά τη σύνδεση σας στο Steam account σας.



Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση του app για Windows Phone μέσα από το Windows Store, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν τόσο πλήρες όσο οι αντίστοιχες εκδόσεις για Android και iOS. Αν και μπορεί να καλύψει τουλάχιστον τις πιο βασικές ανάγκες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*