Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο σε PS4 το Primal της Sony Cambridge

Ακόμα ένας τίτλος του PS2 κάνει την εμφάνισή του στο PS4 μέσω του PS Store και μιλάμε για το Primal της Sony Cambridge. Μπορεί να θυμάστε το studio με το πρώτο του όνομα, Guerrilla Cambridge, όπως επίσης πως το Primal κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003. Μπορείτε να βρείτε τον τίτλο εδώ προς 9,99 ευρώ ή προς 7,49 ευρώ αν είστε συνδρομητές PS Plus. Αν πάλι δεν έχετε ιδέα για τι μιλάμε τόση ώρα, το παρακάτω video θα σας διαφωτίσει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ καλά νέα!!! Το Primal ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στην εποχή του. Η αίσθηση που μου άφησε όταν το έπαιζα ήταν καταπληκτική.
      Και ναι γίνομαι βαρετός ξανά: Ο ηθοποιός που έδινε τη φωνή του σε ένα gargoyle του παιχνιδιού (ο δεύτερος χαρακτήρας/συμπρωταγωνιστής) ήταν ελληνικής καταγωγής: Ο συγχωρεμένος Ανδρέας Κατσούλας.
      Πηγή: http://www.imdb.com/title/tt0362047/

*