Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το 3.50 firmware update του PS Vita

Μαζί με το system software update 2.50 για το PlayStation 4, η Sony κυκλοφόρησε το update 3.50 για το PS Vita προκειμένου να βελτιώσει το remote play και στη φορητή κονσόλα. Όμως οι ομοιότητες μεταξύ των δύο updates δεν περιορίζονται στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες υπάρχει η προσθήκη των accessibility controls, τα οποία είναι ίδια με αυτά που παρέχονται στο PlayStation 4.  Για πολλούς το πλέον σημαντικό feature είναι η δυνατότητα για customization του συστήματος χειρισμού όπου κάθε κουμπί μπορεί να αλλάξει με οποιαδήποτε σειρά. Είναι σίγουρα μια σημαντική προσθήκη για όλους όσους θέλουν special controls και visual aids για να μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Επιπλέον αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για όσους θέλουν να τροποποιούν το σύστημα χειρισμού, ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιος τίτλος δεν το υποστηρίζει natively.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*