Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαμάχη για τη συνέχεια του S.T.AL.K.E.R.

To Areal είναι ένα νέο shooter το οποίο αναπτύσσεται από την West Games και έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter το βράδυ της Τρίτης, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από $31.000 από τα $50.000 που είναι o στόχος που έχει θέσει o developer. Σύμφωνα με την West Games, το Arial είναι ο πνευματικός διάδοχος του S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl και στην ανάπτυξή του συμμετέχουν πρώην στελέχη της GSC World και developers του S.T.A.L.K.E.R. Όμως όλα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Vostok Games, η οποία δια μέσου του διευθυντή μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων Oleg Yavorsky κατηγορεί την West Games ότι για την ανάπτυξη του Arial χρησιμοποιεί παρανόμως υλικό από το S.T.A.L.K.E.R, το οποίο δεν της ανήκει.



«Καταλαβαίνετε ότι όλα τα χρόνια της ανάπτυξης των S.T.A.L.K.E.R. και Metro εκατοντάδες άνθρωποι έχουν περάσει από την εταιρεία μας, από beta-testers έως και modellers υπεύθυνοι για την ανάπτυξη συγκεκριμένων όπλων. Πολλοί από αυτούς ήρθαν να δουλέψουν στο στούντιο μόνο και μόνο για να προσθέσουν το S.T.A.L.K.E.R. στο βιογραφικό τους και πολλές φορές έλεγαν ότι ήταν οι ‘core’ developers του παιχνιδιού, κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Όμως ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου είναι το ότι η West Games χρησιμοποιεί υλικό και στοιχεία του S.T.A.L.K.E.R. τα οποία παρουσιάζουν ως δικά τους. Αυτό όχι μόνο είναι παράνομο, αλλά πολύ απλά δεν είναι σωστό. Θεωρώ ότι γίνεται προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από τους υπεύθυνους του Kickstarter», δήλωσε ο Yavorsky.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Μακαρι να μπρεσουν να βγαλουν ενα καινουριο Stalker και ας ειναι το τελευταιο της σειρας ... Ηταν ενα πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι με τα γραφικα του , τα αχανη τοπια , τα τρομαχτικα χρωματα σε συνδιασμο με τις καιρικες συνθηκες και φυσικα τον μηχανισμο gameplay ... Ειναι ενα παιχνιδι που σιγουρα εχει λειψει σε αρκετους gamers !!!

*