Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφημιστικό γεμάτο νοσταλγία για το NES Classic Mini

Η Nintendo κατάφερε να κάνει τον κόσμο του gaming να παραμιλά, όχι μόνο με την επιτυχία του Pokemon Go, αλλά και με τη mini έκδοση του NES που επαναφέρει στην αγορά με την ονομασία NES Classic Mini. Το «νέο» σύστημα θα έρχεται με 30 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια, ένα χειριστήριο (και τη δυνατότητα ξεχωριστής αγοράς δεύτερου) και καλώδιο HDMI για να το συνδέσετε στην HD TV σας και να απολαύσετε παιχνίδια περασμένων δεκαετιών όπως το Metroid, το Donkey Kong και το The Legend of Zelda.



Μέχρι τότε πάντως, η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό για το NES Classic Mini που μας ταξιδεύει πολλά χρόνια στο παρελθόν και μας προ-ετοιμάζει. Δείτε το στη συνέχεια.



Οι προ-παραγγελίες για το NES Classic Mini (έρχεται στις 11 Νοεμβρίου), έχουν ήδη ξεκινήσει σε κάποια ελληνικά καταστήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*