Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευρύνεται ο ρόλος του Kudo Tsunoda στην Microsoft

Ο Kudo Tsunoda έχει μέχρι τώρα την ευθύνη για την εξέλιξη τόσο του Kinect όσο και του HoloLens. Φαίνεται όμως πως σύντομα θα έχει κι άλλα στο κεφάλι του, αφού θα είναι υπεύθυνος για τις παραγωγές της Microsoft σε studio σε κάθε γωνιά του κόσμου. Σίγουρα περνούν στη δικαιοδοσία του studios όπως Rare, Lionhead, Lift London Press Play, Twisted Pixel και Decisive Games, αλλά και συγκεκριμένα franchises όπως Crackdown, Quantum Break, Scalebound και άλλα ακόμη νέα. Πάντως τα Forza, Halo, Gears Of War και Minecraft παραμένουν στα χέρια του Phil Spencer. Δεν αποκλείεται το νέο αυτό μοίρασμα της τράπουλας να σχετίζεται με τη φημολογούμενη αποχώρηση του Phil Harrison. Αλλαγές γίνονται και σε άλλες περιπτώσεις όμως. Ο General Manager της Black Tusk Studios είναι πλέον General Manager των βρετανικών studios και της Press Play.



Παράλληλα ο John Needham της Lionhead μετακομίζει στο Redmond για να ασχοληθεί με το HoloLens αλλά και με νέα IP.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alessan
    • αν δεν ειναι φουλ στο bug και ειναι οπως το παρουσιαζουν το Hololens με τραβαει πιο πολυ απο το VR!!

*