Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωράκι της Epic Games για developers

Θυμάστε τα Infinity Blade; Θυμάστε μήπως και το Infinity Blade: Dungeons που ανακοινώθηκε μεν αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ; 7.600 assets από αυτά διαθέτει, χωρίς χρέωση, η Epic Games σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Τα έχει χωρίσει σε θεματικά πακέτα ώστε να μπορεί να διαλέξει ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Η Epic Games κοστολογεί αυτά τα assets προς 3 εκατομμύρια δολάρια περίπου, βάσει του αρχικού κόστους παραγωγής τους από την ίδια.



Τα διαθέσιμα πακέτα έχουν ως εξής:
Infinity Blade: Grass Lands
Infinity Blade: Ice Lands
Infinity Blade: Fire Lands
Infinity Blade: Warriors
Infinity Blade: Adversaries
Infinity Blade: Effects
Infinity Blade: Sounds
Infinity Blade: Weapons

Όλα είναι συμβατά με την Unreal Engine 4 ενώ, πέραν των πακέτων, προσφέρονται και μερικά bonus assets. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικές παραγωγές, χωρίς περιορισμούς ή άλλες απαιτήσεις, πέραν αυτών που πηγαίνουν, έτσι κι αλλιώς, πακέτο με την ίδια την Unreal Engine 4. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν τα πάντα εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*