Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρέαν για μια εβδομάδα το Star Citizen

*
H Cloud Imperium ανακοίνωσε ότι το Star Citizen θα είναι free to play για μια εβδομάδα. Η αρχή γίνεται σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2018 και η δωρεάν περίοδος ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου. Οπότε, όσοι PC gamers ενδιαφέρονται, καλό θα είναι να ξεκινήσουν άμεσα στο download. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, κάθε μία από τις 7 αυτές ημέρες και συγκεριμένα στις 18:00, ένας διαφορετικός κατασκευαστής θα κάνει διαθέσιμο για όλους, το σύνολο του στόλου του, για 24 ώρες. Επιπλέον, η Cloud Imperium έχει δημιουργήσει ένα ειδικό Convention Center, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ρίχνουν μια ματιά στα αστρόπλοια που θα προσφέρονται καθημερινά. Ακόμα, για να μπορέσουν να φτάσουν στο Hurston, κατά τη διάρκεια του event, ολοι θα έχουν πρόσβαση σε ένα Cutlass Black, με το οποίο θα μπορούν να πετάνε. Τέλος, για να παίξετε θα χρειαστεί να δημιοργήσετε ένα λογαριασμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*