Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν μέσω Steam το Star Wars Battlefront 3: Galaxy in Turmoil

Η Frontwire Studios ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Valve, για τη δωρεάν ψηφιακή διανομή του fan remake Star Wars Battlefront 3: Galaxy in Turmoil στο Steam. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση του τίτλου χρησιμοποιεί όλα τα επίσημα assets και χαρακτήρες από το Star Wars, κάτι που ίσως να μην αρέσει στην Disney μιας και είναι κάτοχος των δικαιωμάτων του franchise. Πάντως, ο πρόεδρος της Frontwire Studios Tony Fergie Romanelli ανέφερε ότι παρόλο που υπάρχουν ανησυχίες (για ακύρωση της κυκλοφορίας του τίτλου -λόγω Disney) «η Valve συμφώνησε να διανέμει το Galaxy in Turmoil και θα μας βοηθήσει στην ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας τη μακροβιότητα του project και της κοινότητας στο σύνολο της».




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*