Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Far Cry 4 με 12μηνη συνδρομή PlayStation Plus

*
H Sony πρόσθεσε ένα νέο κίνητρο για όσους προτίθενται να αποκτήσουν 12μηνη συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus. Αυτή τη φορά, όσοι αποφασίσουν να ξεφορτωθούν από το πορτοφόλι τους τα €59,99 που απαιτούνται θα λάβουν ως δώρο το Far Cry 4. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για επέκταση υπάρχουσας συνδρομής, αλλά μονο για νέες εγγραφές. Η προσφορά ισχύει μόνο για την Ευρώπη και λήγει στις 12 Φεβρουαριου, ώρα Ελλάδας 12:00 μμ. Οπότε έχετε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε. Οι ως τώρα φήμες ήθελαν  το Far Cry 4 να αποτελεί μέρος της λίστας των παιχνιδιών που θα δοθούν στους υπάρχοντες συνδρομητές του PlayStation Plus το Φεβρουάριο, όμως αν κρίνουμε από αυτή την κίνηση τότε, λογικά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*