Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΑ: Η σειρά Dead Space θα επιστρέψει

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος των EA Studios Patrick Söderlund δήλωσε ότι η σειρά Dead Space δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και κάποια στιγμή θα επιστρέψει με ένα νέο sequel. «Θέλουμε οι ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών να εργάζονται πάνω στους τίτλους που τους αρέσουν περισσότερο. Όσον αφορά στη Visceral, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός σχετικά με το Battlefield: Hardline αλλά και το επερχόμενο Star Wars. Όσον αφορά το εάν θα δημιουργήσουμε ένα νέο Dead Space, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Όταν όμως το κάνουμε θα πρέπει να σκεφτούμε για ποιο λόγο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς είχαν τόσο μεγάλη απήχηση και ποιο είναι το όραμά μας για το Dead Space της επόμενη γενιάς. Τη στιγμή αυτή δεν ανακοινώνω ένα νέο Dead Space μιας και δεν εργαζόμαστε σε κάτι τέτοιο. Αυτό που λέω είναι ότι στο μέλλον υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσουμε ένα ακόμα sequel», είπε ο Söderlund.



Το Dead Space 3 κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2013 και λίγες μέρες αργότερα η ΕΑ έσπευσε να διαψεύσει σενάρια που την ήθελαν να βάζει στον πάγο το franchise λόγω πολύ χαμηλών πωλήσεων, λέγοντας ότι το Dead Space παραμένει ένα σημαντικό ΙΡ για την εταιρεία. Εσείς θα θέλατε να δείτε το Dead Space 4 στα συστήματα νέας γενιάς;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Θα ήθελα να δω ένα καινούριο Dead Space, αλλά πιο πολύ κοντά στο πρώτο μέρος της σειράς. Ίσως αυτή η "αναγέννηση" του survival horror να δουλέψει υπερ ακριβώς αυτού. Από τη στιγμή πάντως που (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Soderlund) δεν δουλεύουν πάνω σε ένα Dead Space, αυτό σημαίνει κάτι τέτοιο (αν και όταν) θα πρέπει να το περιμένουμε μετά το '15.

    • Deathracer2009
    • Mακαρι να δουμε μια ανακοινωση του χρονου στην Ε3 αλλα χλωμο το βλεπω. Ολοκληρη visceral ασχολειται με το Battlefield.

*