Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγκρίθηκε η απεργία των voice actors

Τον περασμένο μήνα η ένωση SAG-AFTRA ανακοίνωσε πως υπήρχαν πολύ σοβαρές σκέψεις για απεργία από την πλευρά των voice actors μιας και η σχέση τους με τους publishers δεν είναι πλέον όσο καλή θα ήθελαν. Μετά την απαραίτητη ψηφοφορία η απεργία τελικώς εγκρίθηκε (με ποσοστό 96,52% υπέρ) με την Jennifer Hale να λέγεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για αυτή την απόφαση. Η SAG-AFTRA πάντως διευκρινίζει πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν σημαίνει πως από αυτή τη στιγμή η απεργία είναι σε ισχύ, αλλά πως το αντίστοιχο Συμβούλιο έχει δικαίωμα να την “ενεργοποιήσει” όποτε θεωρεί ότι χρειάζεται. Οι υπογραφές για την έγκριση της απεργίας περιλαμβάνουν αρκετά γνωστά ονόματα: Jennifer Hale (Mass Effects), Ashly Burch (Life is Strange), Wil Wheaton (Broken Age), David Hayter (Metal Gear Solid), Steve Blum (Vanquish), Elias Toufexis (Deus Ex: Human Revolution), Sarah Elmaleh (Gone Home), Tara Strong (Batman: Arkham City) και άλλους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Με την μούγκα των ηθοποιών, ετοιμαστείτε για περισσότερους μουγκοθόδωρους στα games, à la Snake (Kiefer Sutherland) στο MGS V, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει!

*