Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκκίνηση για το 12 Deals Of Christmas στο PS Store

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Sony φέρνει εορταστικές εκπτώσεις στο PS Store μέσω του 12 Deals Of Christmas promotion που όμως έχουν συγκεκριμένη δομή. Έτσι από σήμερα και για 24 μέρες συγκεκριμένοι τίτλοι μειώνουν την τιμή τους στο ψηφιακό κατάστημα της Sony, όχι όμως όλοι μαζί. Κάθε deal θα διαρκεί 48 ώρες και μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, κάποιος άλλος τίτλος θα έρχεται στη θέση του για τις επόμενες 48 κ.ο.κ., μέχρι να φτάσουμε στην ημέρα των Χριστουγέννων. Την εκκίνηση κάνει το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain σε PS4, PS3, μειώνοντας την τιμή του κατά 50%. Πέραν όμως των 12 Deals Of Christmas το PS Store συστήνει ολοκαίνουρια κατηγορία εκπτώσεων που τιτλοφορείται “Games Under €15 for Christmas”. Ο στόχος είναι αρκετά εμφανής από την ονομασία και όλοι οι τίτλοι που επηρεάζονται θα έχουν μειωμένη τιμή μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου. Θα βρείτε και τα δύο “πακέτα” εδώ. Οπότε βιαστείτε.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Πραγματικα πολυ πραμα!Μαλλον θα τιμησω το Dirt 3.
      Ακουγετε οτι στο επομενα deals η ξεχωριστα θα βαλουν και συνδρομη για ενα χρονο με 33 ευρω.Μακαρι!

    • rOOt
    • από παιχνίδια είμαι κομπλέ,αλλά αν κάτσει αυτό το deal με plus στα 33 ευρώ,θα μου κάτσει ταμάμ.

*