Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις σε τίτλους της σειράς Zelda στο Nintendo eShop

*
H Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα το εβδομαδιαίο update του ευρωπαϊκού eShop της, αποκαλύπτοντας τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για τα Nintendo 3DS και Wii U, ενώ παράλληλα (ενόψει της κυκλοφορίας του Hyrule Warriors) προστίθεται και ένα νέο τμήμα με εκπτώσεις σε τίτλους της σειράς Zelda. Μέρος αυτής της προσφοράς αποτελεί και η ανακοίνωση ότι όσοι στο παρελθόν έχουν κατεβάσει κάποιο τίτλο της σειράς Zelda είτε στο Wii U είτε στο 3DS θα μπορέσουν να αποκτήσουν την ψηφιακή έκδοση του Hyrule Warriors στα €44.99 αντί για €49.99 που θα κληθούν να πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι.



Αναλυτικά οι τίτλοι ανά κονσόλα έχουν ως εξής:
Wii U
Cubemen 2 (Nnooo)- €7.99
Castlevania III: Dracula's Curse (NES Virtual Console)- €4.99
Gargoyle's Quest II: The Demon Darkness (NES Virtual Console)- €4.99

Nintendo 3DS
European Conquerer 3D (Circle Entertainment)- €2.99
Mega Man Xtreme (GBC Virtual Console)- €4.99
Rytmik World Music (Cinemax)- €1.99
Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call demo (Square Enix)- Δωρεάν

Zelda sale
Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 11ης Σεπτεμβρίου (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου.
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)- €39.99 (από €59.99)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)- €29.99 (από €44.99)
The Legend of Zelda (Wii U, NES Virtual Console)- €3.49 (από €4.99)
The Legend of Zelda (3DS, NES Virtual Console)- €3.49 (από €4.99)
Zelda II: The Adventure Of Link (Wii U, NES Virtual Console-€3.49 (από €4.99)
Zelda II: The Adventure Of Link (3DS, NES Virtual Console)- €3.49 (από €4.99)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • monstermax
    • H VC είναι ένα αστείο, όταν αποφασίσουν να δημιουργήσουν μια σωστή υπηρεσία τότε το ξανασυζητάμε.

    • Volga
    • @monstermax
      Συμφωνώ! Θέλει πολυυυυ δουλειά το συγκεκριμένο κομμάτι... Ειδικά στις τιμές. Είναι για γέλια αυτές οι τιμές το 2014

    • monstermax
    • Η πλάκα είναι πως δεν είναι το πρόβλημα μου οι τιμές αλλά άλλα θέματα υπηρεσιών:
      -Καταρχήν η Ν δεν έχει καθιερώσει ακόμα ένα σύστημα cross buy για τα παιχνίδια της VC μεταξύ φορητού/οικιακού συστήματος. Μαζί με αυτό δεν υπάρχει επίσης ένα σύστημα cross save.
      -Πρόσφατα κυκλοφορήσαν παιχνίδια του GBA στην VC του WiiU. Τα παιχνίδια αυτά υποστηρίζουν και φίλτρο για καλύτερη απεικόνιση κάτι που δεν γίνεται τα υπόλοιπα virtual συστήματα. Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν emulators που να αναβαθμίζονται και μέσω αυτών και τα παιχνίδια, αντίθετα κυκλοφορούν το κάθε παιχνίδι αυτόνομο. Αυτό σημαίνει πως η οποιαδήποτε αλλαγή/προσθήκη πρέπει να γίνει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάτι που είναι γελοίο.
      Αντί λοιπόν να έχουμε emulators που αναβαθμίζονται και προσθέτουν σιγά-σιγά στοιχεία όπως φίλτρα απεικόνισης, καλύτερη ποιότητα και ένταση ήχου (παράδειγμα στο super metroid ο ήχος είναι χαμηλός στο gamepad), υποστήριξη/προσθήκη όλων των χειριστηρίων, online σε παιχνίδια που υποστηρίζουν multiplayer και άλλα τόσα καταλήγουμε σε στασιμότητα.
      -Επειδή ακριβώς η VC δεν στηρίζεται σε emulators αλλά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά η VC του WiiU ξεκίνησε από το μηδέν γιατί έπρεπε όλα τα παιχνίδια να αναβαθμιστούν για να τρέχουν ικανοποιητικά από την SD ανάλυση (του Wii) στην HD (του WiiU). Επίσης γιατί έπρεπε να υποστηρίζουν και το gamepad. Αν είχαν όμως emulators δεν θα τους χρειαζόταν το κτίσιμό εκ του μηδενός απλά θα αναβάθμιζαν το εκάστοτε emu. Δεν φτάνει λοιπόν που η VC του WiiU είναι ελλιπής σε σχέση με τον προκάτοχο του, χάνονται και τα save όταν αναβαθμίζεις τα παιχνίδια!
      -Θα μπορούσαν αν δημιουργήσουν μια ψηφιακή βιβλιοθήκη όπου θα υπάρχει το ψηφιακό κουτί του κάθε παιχνιδιού με τα ψηφιακά βιβλιαράκια, κουτί, κασέτα και πάει λέγοντας. Θα μπορούσαν επιπλέον να παρέχουν έχτρα πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού (fan services) ή να σου παρέχουν ψηφιακές αφίσες από την εποχή κυκλοφορίας για εκτύπωση ή προσθήκη στο ψηφιακό δωμάτιο.

      Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα της VC, οι τιμές θα ήταν αποδεκτές αν η Ν είχε εξασφαλίσει όσα προαναφέρθηκαν και επιπλέον ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να ξεκινήσουν την VC από την αρχή, χωρίς επιπλέον να πληρώνει ο καταναλωτής την κάθε αναβάθμιση ξεχωριστά (παλιολούγκρες) αλλά μόνο τους emu. Τα παιχνίδια που θα έχει αγοράσει δεν θα τα πληρώνει κάθε φορά γιατί η Ν είτε είναι στον κόσμο της είτε ψάχνει για κορόιδα.

    • MBisonGR
    • Χαιρομαι που ειπες τη λεξη emulator.
      Ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα, τα παιχνιδια στην Virtual Console τα παιζεις και εχουν την ιδια αισθηση σαν να παιζεις στην κονσολα της εποχης τους.
      Οταν τα παιζεις σε emulator εχουν input lag, ΤΕΛΟΣ.
      Υπαρχουν 5-6 παιχνιδια που τα εχω παιξει εκατομμυρια φορες σε κονσολα και σε emulators και μονο η Virtual Console εχει αισθηση κανονικου παιχνιδιου.Δεν περιμενω να με καταλαβουν ολοι μιας και δεν παιζουν ολοι με τον ιδιο τροπο.
      Για αυτο περναει και καιρος για να βγαλουν καποια παιχνιδια και δεν λενε να 123000 παιχνιδια απο 8και 16bit.

*