Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Microsoft ο «μπαμπάς» του Xbox Live Boyd Multerer

Η Microsoft χάνει ακόμη ένα στέλεχος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη «γέννηση» του τομέα Xbox, αφού ο Boyd Multerer ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αμερικανική εταιρεία μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο Multerer ήταν ο βασικός προγραμματιστής πίσω από το Xbox Live και τα XNA Game Development Tools του Xbox και ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία του Redmond το 1997. Το 2000 ανέλαβε την ανάπτυξη του online τμήματος του Xbox που είχε αρχική ονομασία Xbox Online, ενώ στη συνέχεια ήταν υπεύθυνος για τη στελέχωση του team. Έχει τον πρώτο λογαριασμό που συνδέθηκε ποτέ στο Xbox Live, ενώ δούλεψε αρκετά γύρω από το κομμάτι της ασφάλειας και των μέτρων anti-cheating.



Όπως φαίνεται πάντως, ο Phil Spencer έκανε πράξη την «αλλαγή σελίδας» που είχε υποσχεθεί στους μετόχους και τους fans, αφού σχεδόν όλο το team που ήταν πίσω από το Xbox One στο λανσάρισμά του αποτελεί πλέον παρελθόν από το Redmond. Ο λόγος βέβαια για τους Don Mattrick (πρώην πρόεδρος του τομέα Microsoft Interactive Entertainment),  Marc Whitten (πρώην chief product officer για το Xbox), Nancy Tellem (πρώην μέλος των Xbox Entertainment Studios), Jordan Levin (πρώην μέλος των Xbox Entertainment Studios), Boyd Multerer (πρώην υπεύθυνος Xbox Live και XNA) και Ben Smith (πρώην υπεύθυνος Xbox One TV). Οι μοναδικοί δύο που έχουν μείνει στην Microsoft είναι οι Kareem Choudhry και Jeff Henshaw. Ο πρώτος έφυγε από επικεφαλής ανάπτυξης του Kinect και έχει την ευθύνη για όλο τον τομέα ανάπτυξης του Xbox και ο δεύτερος παραμένει Xbox Group Program Manager.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dawnstar
    • Κακα τα ψεμματα με τετοιο λανσαρισμα επρεπε να διωξουν κοςμο αλλα ο συγκεκριμενος δεν ξερω που εφταιγε και οταν ειναι ο πρωτος που συνδεθηκε στο xbox live επρεπε να τον πανε εστω καπου αλλου οχι να τον διωξουν

    • Alias
    • Τους αλλους ναι αλλα αυτος προγραμματιστης ηταν, πως τον πηρε η μπαλα? Μαζι με τα ξερα καηκαν και τα χλωρα φαινεται

    • Ben Masters
    • Ενας από τους υπεύθυνους για το κάκιστο hardware του Χone είδε την πόρτα της εξόδου . Κανένας δεν θα μείνει , καρφώστε το . Δεν συγχωρεί η Microsoft .
      O συγκεκριμένος είναι από αυτούς που σχεδίασαν την κονσόλα . Νομίζω δεν χρειάζονται καν σχόλια .

*