Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Tokyo Game Show 2015 η Microsoft

Η Microsoft μπορεί να έχει παρουσία στην Gamescom φέτος, αλλά θα απέχει από το Tokyo Games Show 2015, που λαμβάνει χώρα 17 με 20 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον Masayuki Inoue, η εταιρεία δεν θα δείξει προϊόντα στην ιαπωνική έκδοση, ωστόσο ετοιμάζεται να αποκαλύψει εξελίξεις σχετικά με το Xbox, σε κοινό και media, με διαφορετικό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο υπονόησε ότι η Microsoft ίσως και να ετοιμάζει ξεχωριστό, ιαπωνικό event κάποιας μορφής.



Δεν θα ήταν παράλογο, ειδικά από τη στιγμή που η πορεία του Xbox στην Ιαπωνία κάθε άλλο παρά καλή είναι και, ταυτόχρονα, η τελευταία αλλαγή τοπικής ηγεσίας ως προς τα του Xbox είναι καλή αφορμή για να δοκιμαστεί κάτι…διαφορετικό. Περιμένουμε λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Αφου βλεπει και δεν της "παει" η Ανατολη... γι'αυτο δεν παει TGS.. Από την αλλη πρεπει να διοργανωσει καποιο event για να τραβηξει κοινο... Καλυτερα να εκανε κατι δικο της... Ιδωμεν..(αν και δεν μας ενδιαφερει αμεσα)

    • manosnike
    • Για τις πολύ καλές εκπτώσεις που παίζουν τώρα στο live δεν γράψατε ένα αρθράκι να ενημερωθεί ο κόσμος, γιατί ρε παιδιά?

      Titanfall -60%
      Saints Row IV -60%
      Far Cry 4 -60%
      Diablo -50%
      Killer Instinct -50%
      Shadow of Mordor -50%
      WWE 2K15 -50%
      Need for Speed Rivals -50%
      WATCH DOGS -50%
      The Walking Dead -50%
      Dragon Age -50%
      Sleeping Dogs -50%
      Sniper Elite 3 -50%
      Battlefield Hardline -40%
      Halo The Master Chief -40%
      Borderlands -40%
      Dying Light -30%
      Mortal Kombat X -25%
      Και αρκετά άλλα...

*