Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Ευρώπης η υπηρεσία TVii για το Wii U

Όπως επιβεβαίωσε η Nintendo, η υπηρεσία TVii για το Wii U δεν πρόκειται να διατεθεί στην Ευρώπη, αναφέροντας μία σειρά από προβλήματα (που παρουσιάζονται στην συγκεκριμένη περιοχή) και έχουν να κάνουν με το licensing και το localization αρκετών τηλεοπτικών και video streaming υπηρεσιών. Αντ' αυτού, η Nintendo of Europe εμπλούτισε το eShop των φορητών κονσολών της με την προσθήκη ενός νέου καναλιού. Το Nintendo Anime Channel εστιάζει στο streaming αγαπημένων σειρών Anime και πλέον ξεκίνησε η διάθεση του εν λόγω app στις ευρωπαικές χώρες. Το «πρόγραμμα» ξεκινάει με τις εξής σειρές:

Pokemon Advanced Generation
AG001 - Get the Show on the Road!
AG002 - A Ruin with a View
AG003 - There's no Place Like Hoenn

Kirby: Right Back at Ya!
001 - Kirby Comes to Cappy Town
002 -A Blockbuster Battle
003 - Kirby's Duel Role
004 - Dark and Stormy Knight

Inazuma Eleven
001 - Let's Play Soccer!
002 - Royal is Here!



Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί μία ιδιαιτερότητα σχετικά με το dub του Inazuma Eleven, αφού η γλώσσα των επεισοδίων εξαρτάται από την γλώσσα του eShop από το οποίο κατεβάσατε το app του Nintendo Anime Channel. Αν κατεβάσατε για παράδειγμα το app από το γερμανικό eShop, τα επεισόδια υποστηρίζουν μόνο τη γερμανική γλώσσα, με τον χρήστη να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το κανάλι του ήχου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • δεν κυκλοφορουν το tvii που ναι προγραμμα του wiiu και ανταυτου κυκλοφορουν το anime tv για το 3ds!με αλλα λογια 3 πουλακια καθονταν!αλλος στερηθηκε την υπηρεσια κι αλλος καρπωθηκε την νεα προσθηκη!αμα ημουν στη θεση του iwata θα χα κανει σέπουκου ηδη!βγαλτε γαμωτη μου ενα wiiU media center στη θεση του TVII αφου πατωσε ουτως ή αλλως!

    • Jim P
    • Ωραία, τι είχαμε τι χάσαμε, ας βγάλουν και το εικονίδιο από τα μενού με το επόμενο Update, ή πολλά ζητάω;

    • iankysyrath
    • TANNO το τι κανεις εσυ ειναι δικο σου θεμα και μαγκια σου, εγω θελω ομως να τα βλέπω παο κονσολα, οπως βλέπω και netflix και amazon prime απο το wiiU και η συζητηση δεν εχει να κανει με το τι γουσταρουμε εμεις αλλα με το τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ενα μηχανημα, ειδικά οταν μπορεί! Επιμένω οτι ένα media center ANTI του εικονιδίου του TVII μπορουν να βάλουν, ωστε να βλέπεις/ακους βιντεο/mp3/photos/streaming from pc κ.λ.π.! Πάω πάσσο για το οτι δεν μπορείς να ενοποιήσεις τις καλωδιακές υπηρεσίες μιας ολοκληρης ευρωπης!Εδω οπως φαινεται οι Ευρωπαίοι έχουν πόλεμο μεταξύ τους οικονομικο/πολιτικό αλά και πολιτισμικο-ανθρωπιστικό! Το tvii απο που κι ως που θα καταφερνε να λειτουργει σε κάθε ευρωπαική χωρα??? Πάω πάσσο οτι δεν ήθελες υποστήριξη bluray!Ομως οταν έχεις υπηρεσίες streaming και μπηκες στη διαδικασία για multimedia προεκτάσεις της κονσόλας σου, μη κάνεις πια τον κινέζο όποτε σε συμφέρει ρε nintendo, οτι δε σε ενδιαφέρει αυτο θέμα, επειδη δεν έχεις ένα άτομο προσωπικο να σου φτιάξει ένα app για multimedia το οποιο θα ναι και ουσιαστικά χρησιμο
      !!!!

    • iankysyrath
    • commenter το partychat και το popup notifications ειναι πολυ σημαντικες προσθηκες και πρεπει να γινουν,αλλα το ιδιο και ενα media center!δε γινεται να χε το wii photo channel απο το οποιο μπορουσες να ακουσεις και μουσικη και να δεις και καποια video formats και να δεις φωτο, ενω στο wiiu να μην εχεις κατι παρομοιο αν οχι κατι πιο ολοκληρωμενο.ΗΜΑΡΤΟΝ!

      το tvii δεν ειχε να κανει μονο με το netflix και το netflix οπως και το amazon ειναι apps που υποστηριζονται ομαλοτατα απο ελληνικο λογαριασμο του wiiu εχοντας με 2 euro το μηνα μια καλη Vpn!

*