Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπορικό σήμα για το Delta Emerald κατέθεσε η Nintendo

Σύμφωνα με το Gematsu στις 2 Μαΐου, η Nintendo κατοχύρωσε ένα νέο εμπορικό σήμα στην Ιαπωνία με την ονομασία Delta Emerald. Νωρίτερα αυτόν το μήνα είχαν ανακοινωθεί τα remakes των Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire για το Nintendo 3DS, ενώ μιας και αυτό που τα ακολούθησε χρονολογικά ήταν το Pokemon Emerald, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το remake του συγκεκριμένου τίτλου του Game Boy Advance.



Ευχάριστα νέα για τους φίλους του δημοφιλούς franchise, αν επιβεβαιωθεί η εξέλιξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamelover
    • λογικό...αφού θα κάνουν remake τα παιχνίδια ruby,sapphire να έκαναν και την emerald..αν και απ'οτι έχω καταλάβει πλέον δεν βγάζουν τρίτο παιχνίδι που να εμπεριέχει όλα τα ποκεμον όπως γίνοταν παλαιότερα αλλά μένουν στα ήδη υπάρχοντα.Νομίζω έτσι έγινε στις black&white....

    • Whitey
    • Στις Black & White προσπάθησαν να κάνουν πιο πολύ ένα sequel παρά ένα παιχνίδι που να εμπεριέχει την πλειοψηφία των Pokemon. Διαφορετικές περιοχές και χρονική τοποθέτηση, national dex pokemon στο wild κ.α. Είχαν περισσότερες διαφορές τέλος πάντων.

      Θα δείξει με ποια λογική θα συνεχίσουν με τις XY, Ζ ή Χ2 Υ2? Όσο για την Delta Emerald, μακάρι αν και περιττή.

*