Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπορικό σήμα για το No One Lives Forever

Φαίνεται πως η spy-fiction shooter σειρά No One Lives Forever έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, η Night Dive Studios, η οποία στο παρελθόν είχε φέρει στην επιφάνεια το System Shock 2 -μεταξύ άλλων κλασικών PC τίτλων- κατέθεσε εμπορικά σήματα για τα No One Lives Forever, The Operative Contract J.A.C.K. και A Spy in H.A.R.M.'s way, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Siliconera. Σημειώνεται, ότι τα παραπάνω trademarks χρησιμοποιήθηκαν στον αρχικό τίτλο το 2000, στο sequel και στο standalone expansion της εν λόγω παραγωγής αντίστοιχα.



Σε αντίθεση με άλλα κλασικά PC games της εποχής του, κανένας τίτλος της σειράς No One Lives Forever δεν έχει επανακυκλοφορήσει ποτέ. Αυτό βέβαια οφείλεται εν μέρει στο δύσκολο νομικό καθεστώς που υπήρχε εκείνη την εποχή. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου υπογράφει η Monolith Productions, με την Fox Interactive να είναι η εταιρεία έκδοσης. Τα δικαιώματα του franchise αργότερα πέρασαν στην Sierra Entertainment, η οποία αργότερα τα μεταβίβασε στην Activision, με την τελευταία ωστόσο να αποκαλύπτει το 2013 ότι πλέον δεν της ανήκουν. Κλείνοντας, ο CEO της Night Dive studios Stephen Kick σημείωσε ότι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και τόνισε κλείνοντας: «θα ήθελα να προσθέσω ότι η ομάδα μας έχει μία μεγάλη αγάπη για αυτά τα παιχνίδια και η ελπίδα μας είναι ότι μία ημέρα θα επανακυκλοφορήσουν».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*