Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε gameplay video από ακυρωμένο The Lord of the Rings Action RPG

*
H Traveller’s Tales ξόδεψε περί το 1 εκατομμύριο δολάρια για να αναλάβει τη δημιουργία ενός The Lord of the Rings Action RPG, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ωστόσο ένα gameplay video του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το υλικό εμφανίστηκε μέσω του ιδρυτή του studio, Jon Burton, ο οποίος στο GameHut video αναφέρει πως το υλικό αυτό δημιουργήθηκε για να πείσει τον Peter Jackson πως μπορεί να γίνει η δουλειά και πως η ομάδα μπορεί να αναλάβει κάτι εκτός από LEGO games. Το υλικό μάλιστα πήγε και στον Guillermo del Toro. H ομάδα ανάπτυξης είχε 6 μήνες για να φτιάξει ένα demo και τελικά κατέληξε με 4 διαφορετικά επίπεδα. Στα δύο από αυτά ήταν πρωταγωνιστής ο Frodo, στο τρίτο ο Gandalf που έδινε μάχη με τον Saruman στο Isengard και στο τέταρτο ο Gandalf να δίνει μάχη με το Balrog στο Khazad-dum (Moria).

Δείτε το αφιέρωμα και gameplay video στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*