Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε έκδοση του Final Fantasy VI για PC

Η έκδοση του Final Fantasy VI για PC εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Pan European Game Information (PEGI) και με ημερομηνία κυκλοφορίας την 26η Νοεμβρίου, κάτι που -προφανώς- και δεν ισχύει. Η καλύτερη εικασία που μπορεί να κάνει κανείς είναι ότι το PEGI αναφέρεται στην ημερομηνία που έγινε η αξιολόγηση του τίτλου. Πάντως, δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε την έκδοση του Final Fantasy VI για PC σε μερικούς μήνες. Το αρχικό game κυκλοφόρησε το 1994 για το SNES προτού μεταφερθεί στο PlayStation, ενώ πριν από λίγα χρόνια κυκλοφόρησε για το Wii.



Πρόσφατα, η Square Enix έφερε το Final Fantasy Type-0 HD στα PCs, ενώ εικάζεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει να μεταφέρει στην ίδια πλατφόρμα και το Final Fantasy XV. Όπως και να έχει, μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε γίνει σοφότεροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*