Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε βίντεο από πρωτότυπο PS Vita

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα από τα πρωτότυπα PlayStation Vita. Σύμφωνα με το AssemblerGames, παράχθηκαν περίπου 100 τεμάχια πριν τελικά η Sony καταλήξει στο τελικό σχέδιο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται πρωτότυπο μοντέλο της φορητής κονσόλας. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, ένα από τα πρωτότυπα PS Vita πουλήθηκε έναντι $700.



Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η συσκευή δέχεται memory cards, είναι αρκετά μικρότερη σε μέγεθος με το τωρινό PS Vita, ενώ μοιάζει αρκετά με το PSP Go. Να υπενθυμίσουμε ότι το PSP Go κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009 και δύο χρόνια αργότερα τερματίστηκε η παραγωγή του, με τη Sony να στρέφει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη του πιο ισχυρού PS Vita.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • SD καρτες, HDMI εξοδο (720ρ), touchscreen (μαλλον μονο μπροστα), μικροτερη οθονη (4.5"), 2 μπροστινες καμερες, ενώ τρεχει μια πρωιμη εκδοση του λειτουργικου του Vita.

      http://www.godmangen.com/ps-vita-prototype-dem-3000xxx-first-devkit/

    • GamingFun
    • Φαντάζομαι ότι θα πέρασε από σαράντα κύματα το PS Vita μέχρι πάρει τη τελική του μορφή. Βέβαια αν ήξεραν ότι θα το παρατούσαν πλέον ίσως και δεν θα κάθονταν να το δημιουργήσουν εξαρχής.

*