Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το Dead Island: Definitive Collection

Την εμφάνιση της έκανε στις λίστες του Best Buy η Definitive Edition του Dead Island, σε εκδόσεις για PS4 και Xbox One και με ημερομηνία κυκλοφορίας την 31η Μαΐου. Σύμφωνα πάντα με τις λίστες του γνωστού retailer, το Dead Island: Definitive Collection περιλαμβάνει τις definitive versions των Dead Island και Dead Island: Riptide μαζί με το Dead Island: Retro Revenge. Το τελευταίο περιγράφεται ως ένα ολοκαίνουργιο αυτόνομο 16-bit game που βασίζεται στους κλασικούς τίτλους του παρελθόντος.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πακέτο είχε εμφανιστεί επίσης στις αρχές του έτους στην Αυστραλιανή πλατφόρμα αξιολόγησης καθώς και στο Brazil advisory Rating Board. Τέλος, η συλλογή είναι διαθέσιμη για προ-αγορά έναντι $39.99. Η λογική λέει ότι σύντομα θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Deep Silver. Αναμένουμε λοιπόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*