Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενσύρματο Xbox One controller για PC

H Microsoft αποκάλυψε το... ενσύρματο χειριστήριο του Xbox One που θα χρησιμοποιείται σε υπολογιστές με λειτουργικό Windows. Το πακέτο αγοράς θα έχει την εμπορική ονομασία Xbox One Controller + Cable και αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Θα υποστηρίζει υπολογιστές με λειτουργικό Windows 7 και Windows 8 και η αμερικανική εταιρεία το χαρακτηρίζει «το καλύτερο PC controller» που έχει κατασκευάσει.



Το USB καλώδιο θα συνδέεται σε οποιοδήποτε σύστημα, θα κάνει αυτόματα τις όποιες αναβαθμίσεις, ενώ θα λειτουργεί και σε Xbox One, είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Μια είδηση που με σόκαρε.Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν drivers για να συνδέσει κάποιος το xbox one χειριστήριο του με το pc χρησιμοποιόντας υποχρεωτικά ένα micro usb->usb...και τώρα ξαφνικά πετάγετε η Microsoft και βγάζει αυτό...ΧΩΡΙΣ νόημα...δεν αλλάζει τίποτα πραγματικά.Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους.Επίσης ακόμα δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει υποστήριξη impulse triggers στο pc,θα μου πείτε θα πρέπει και κάποιο game να το υποστηρίζει αλλά που...

*