Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του 2015 η closed beta του Rainbow Six: Siege

Η closed beta του Rainbow Six: Siege αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα εντός του έτους και όπως έχει έως τώρα γίνει γνωστό, ο τρόπος για να εξασφαλίσει κάποιος τη συμμετοχή του είναι να προπαραγγείλει το παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα, ο χρήστης του Reddit με το nickname j_dirty έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε σε ένα κατάστημα GameStop και επιβεβαιώνει τα παραπάνω, ενώ αργότερα η Ubisoft επιβεβαίωσε και από πλευράς της την είδηση. «Ναι, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege και να αποκτήσετε πρόσβαση στην closed beta που θα πραγματοποιηθεί αργότερα εντός του έτους. Μείνετε συντονισμένοι και θα δώσουμε νέες πληροφορίες για την closed beta μέσα στους επόμενους μήνες», αναφέρει ανακοίνωση της Ubisoft. Απ' όσο γνωρίζουμε, για την ώρα ο τίτλος βρίσκεται σε φάση closed alpha testing και ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Το Rainbow Six: Siege έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, PlayStation 4 εντός του 2015.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*