Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του έτους σε retail το Rocket League

Μάθαμε πριν λίγες ημέρες πως το Rocket League θα κυκλοφορήσει και στα ράφια των καταστημάτων και σήμερα ήρθε η ώρα να μάθουμε περίπου πότε θα συμβεί αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Psyonix ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε “φυσική” μορφή το τρίτο τρίμηνο του 2016, με τίτλο Rocket League: Collector’s Edition. Θα περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars, Chaos Run) και μερικά επιπλέον καλούδια που χαρακτηρίζονται ως αποκλειστικά για τη retail version αλλά δεν κατονομάζονται. Το Rocket League: Collector’s Edition μέχρι στιγμής δείχνει πως θα βρει σπιτικό σε PS4, Xbox One μιας και για το PC ακόμα δεν έχει γίνει λόγος.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*