Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του μήνα στο PlayStation 4 το Inside

Η νεότερη δημιουργία της δανικής Playdead, Inside, μπορεί να παρουσιάσθηκε ως Xbox One και Windows PC exclusive, όμως η αποκλειστική διάθεσή του στις πλατφόρμες της Microsoft μάλλον θα είναι εξαιρετικά σύντομη. «Αξιόπιστη» πηγή διέρρευσε στο VG247 το ότι ο τίτλος θα καταφθάσει στο PlayStation 4 και μάλιστα προς το τέλος του μήνα. Επιπλέον, στο exophase.com ανέβηκαν τα τρόπαια του, επαληθεύοντας σε μεγάλο βαθμό την εν λόγω πληροφορία. Το Inside βρισκόταν υπό ανάπτυξη επί έξι χρόνια και έχει δεχθεί τόσο διθυραμβικές κριτικές, που, σύμφωνα με το metacritic, είναι, μαζί με το Uncharted 4, το καλύτερα βαθμολογημένο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής (93 metascore).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πληρώνεις την ποσότητα, αλλά την ποιότητα, το μεράκι και την αγάπη ανθρώπων που μας υπενθυμίζουν ότι ίσως τα παιχνίδια να έχουν μια μικρή δόση τέχνης.

*