Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο videogame για το Friday The 13th

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, η σειρά Friday The 13th κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της και στο χώρο των videogames. Τουλάχιστον με το συγκεκριμένο τρόπο που το κάνει η Gun Media, φέρνοντας το νέο της project στο Kickstarter. Το όνομα αυτού είναι Friday The 13th: The Game και δεν δείχνει να έχει σχέση με το αντίστοιχο project της Crystal Lake από τον περασμένο Ιανουάριο. Η νέα προσπάθεια όμως έχει τα πλήρη δικαιώματα της σειράς.



Όσον αφορά το ίδιο το gameplay τα πράγματα δεν είναι ακόμα απολύτως ξεκάθαρα. Μιλάμε σίγουρα για 1vs7 matches με το “1” να είναι φυσικά ο Jason ο οποίος θα είναι overpowered σε σχέση με τους άλλους 7 παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να τον εξοντώσουν. Θα υπάρχει πάντως και single player campaign που θα εστιάζει περισσότερο στον Jason και τα “ταλέντα” του. Η καμπάνια του τίτλου στο Kickstarter ξεκίνησε χθες και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο τίτλος έχει συγκεντρώσει ήδη 240,000 δολάρια (από τις 700,000 που ζητά). Η επιλογή για χρηματοδότηση μέσω Kickstarter είναι σημαντική για την Gun Media μιας και δεν θέλει να εξαρτάται από κανέναν publisher και να καταφέρει να κυκλοφορήσει τον τίτλο όπως αυτή θέλει και όχι ως teen horror. Βρείτε παρακάτω το announcement trailer του Friday The 13th: The Game. Η χρηματοδότηση λήγει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Well played.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*