Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανακυκλοφορεί το fighting game του Neo Geο, Rage of the Dragons (trailer)

H QUByte Interactive ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ξανά το fighting game Rage of the Dragons.

Ο συγκεκριμένος τίτλος λανσαρίστηκε για πρώτη φορά για arcade και για την παιχνιδομηχανή Neo Geo τον Σεπτέμβριο του 2002. Στην ομάδα των developers ανήκαν οι BrezzaSoft, η Noise Factory και η Evoga Entertainment.


Στο Rage of the Dragons ο παίκτης χειρίζεται δύο χαρακτήρες και μπορεί να τους εναλλάσσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο χαρακτήρας ο οποίος είναι «ανενεργός», σταδιακά αναρρώνει και παίρνει πίσω ένα μέρος της χαμένης του ενέργειας. Ο παίκτης μπορεί να εφαρμόσει special combos, κατά την διάρκεια των οποίων οι ήρωες επιτίθονται ταυτόχρονα για ακόμα περισσότερο damage. Επιπλέον στην οθόνη βρίσκεται και μία μπάρα, η οποία γεμίζει όταν μία επίθεση «πετυχαίνει» τον αντίπαλο. Μόλις η μπάρα γίνει πλήρης, γίνονται διαθέσιμες ειδικές κινήσεις όπως Counter Attacks, Super Moves κ.τ.λ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*