Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Xenonauts 2

H Goldhawk Interactive επιβεβαίωσε ότι το sequel του Xenonauts βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος τίτλος κυκλοφόρησε το 2014 και είχε εμφανείς επιρροές από το κλασσικό UFO: Enemy Unknown του 1994. Σύμφωνα με τους developers, το Xenonauts 2 θα πραγματοποιήσει τη μετάβαση από τα δισδιάστατα sprites σε 3D γραφικά ενώ και οι εχθροί θα είναι, οπτικά αλλά και στον τρόπο που λειτουργούν, αναβαθμισμένοι.



Το Xenonauts 2, όπως και το πρώτο παιχνίδι, θα διατεθεί αρχικά μέσω Early Access και σε μειωμένη τιμή, έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση ενισχύοντας οικονομικά την περαιτέρω ανάπτυξή του. Αναμένουμε περισσότερα νέα εντός του 2016, μιας και η ανακοίνωση μιλά για πιθανή κυκλοφορία του το 2017. Όποτε έχουμε καιρό μπροστά μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*